Balástyai Adventi Ablakok képekben

A Gémes Eszter Községi Könyvtár az idén is élő adventi kalendárium készítésére hívta meg a lakosságot. Ebben az évben 24 napon át, 28 ablakot csodálhattak meg azok, akik útra keltek advent heteiben, hogy gyönyörködjenek a kivilágított, díszített ablakokban. Néhány helyen a házigazdák az ablakuknál várták a látogatókat, és ott beszélgettek. Volt olyan is ahol szaloncukorral, süteménnyel kínálták őket. Mivel többen jelentkeztek ablakdíszítőnek, volt olyan nap, amikor két ablakot is megcsodálhattak a lelkes „nyomozók”. A megtalált ablakokról készített fotókat a könyvtár Facebook oldalára tölthették fel.

Az ablakok felfedezésén kívül az ünnepre hangolódást segítette a könyvtár másik kezdeményezése, a mesés Advent is. Minden este mások meséltek karácsonyig. A könyvtár Facebook oldalán utólag is bármikor lehet látni, hallani a mesés filmfelvételeket:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100008844756744

Minden ablakdíszítőnek köszönjük a munkáját, és a látogatónak köszönjük, hogy estéről estére felfedező útra indultak! Továbbá a mesélőknek is köszönet a szép mesékért!

Megszakítás