Bölcsőde

bolcsode

A volt Alkotmány Tsz. irodáját 1968-ban alakították ki egy magánházból. A termelőszövetkezet felszámolása után 1999-ben az önkormányzat megvásárolta, felújíttatta, és az óvoda több csoportja 2002-2010-ig ott kapott helyet. Az ingatlant pályázati támogatással 2010-2011-ben átalakították, és bölcsőde létesült.

A három év alatt gyermekek bölcsődei keretek között történő gondozása 2011. április 1-jén kezdődött el községünkben a Dél Alföldi Regionális Operatív Program keretében e célra átalakított, saját főzőkonyhát is üzemeltető korszerű és esztétikus épületben a település egyik nyugodt mellékutcájában.  A gyermekek életkorának megfelelően felszerelt udvar az épület melletti árnyas fák hűvösében optimális feltételeket biztosít a gyermekek levegőztetéséhez.bolcsode_belso

A bölcsőde a Balástyai Csudavilág Óvoda és Bölcsőde intézményeként a Kóródy utcai telephelyén működik. A bölcsőde adatai, szakmai munkája az intézményi honlapon, valamint a kisgyermeknevelők által összeállított Facebook oldalon ismerhetők meg.

A Balástyai Csudavilág Óvoda és Bölcsőde vezetője Csontos Mária.
A bölcsődei munka szakmai irányítója Ruskóné Imre Szilvia.

A bölcsőde két csoporttal működik, négy kisgyermeknevelő, egy bölcsődei dajka és egy takarító közreműködésével. Az étkeztetéshez saját konyha áll rendelkezésre élelmezésvezető és szakács alkalmazásával.

6764 Balástya, Kóródy u. 31.
Telefon: +36 30 927 9741
E-mail:  csudabolcsodebalastya@gmail.com
Honlap: https://www.balastyaicsudavilag.hu

 

Megjegyzés hozzáfűzése

Megszakítás