Közösségi terek és zöldfelületek fejlesztése Balástyán

Kedvezményezett neve: Balástya Községi Önkormányzat

Fejlesztés tárgya: Közösségi terek és zöldfelületek fejlesztése Balástyán

Szerződött támogatás összege: 290.000.000,-Ft

Támogatás mértéke: 100 %

Projekt tartalmának részletes bemutatása: 

A projekt egyik célja a zöldinfrastruktúra fejlesztése. Ennek keretében parkosítás valósul meg játszótéri eszközök telepítésével, fák és cserjék ültetésével a Balástya hrsz. 303., hrsz. 304 és hrsz. 280. területeken.

A projekt során erdei pihenő kerül kialakításra Balástya hrsz. 105 területen. A fejlesztés keretében növényesítés, bevezető sétány létesül, valamint öntözés és játszóeszközök telepítése történik meg.

A projekt másik célja a közösségi terek fejlesztése. Ennek során a Művelődési Ház épületében fűtéskorszerűsítési, padlószerkezeti, szigetelési és akadálymentesítési munkálatok zajlanak majd. Burkolat- és vakolatjavítást, festést és elektromos hálózat korszerűsítést végeznek.

A település belterületén található Civil Ház korszerűsítése és átalakítása is részét képezi a projektnek. Kiépítésre kerül az  elektromos rendszer, a nyílászárók és a fűtési rendszer. Az újonnan kialakításra kerülő közösségi térben  épületgépészeti, szigetelési munkálatokat, valamint burkolást, festést és akadálymentesítést végeznek. A tetőszerkezet is felújításra kerül.

Projekt fizikai befejezésének tervezett dátuma: 2024.12.31.

Projekt azonosító száma: TOP_PLUSZ-1.2.1-21-CS1-2022-00039

Megszakítás