A Kisteleki Rendőrkapitányság illetékességi területén történt események

2020. december 6-án, a koradélutáni órákban, egy motorkerékpáros közlekedett a 4518-as úton, Pusztaszer irányából Tömörkény irányába. Közlekedése során nem követte az út vonalvezetését, letért az úttestről és az út menti szántóföldön haladt tovább, majd egy földfalnak ütközött. A baleset következtében a férfi elhunyt.

2020. december 22-én, a délelőtti órákban, Kistelek külterületén az 5411-es úton, egy csengelei lakos személygépkocsival közlekedett Kistelek irányából Kömpöc irányába. Közlekedése során előtte haladt egy személygépkocsi, amely balra kanyarodási szándékát jelezte, majd lassított, hogy a szemben közlekedőnek az elsőbbséget megadja. A csengelei férfi nem jól mérte fel az útviszonyokat és az előtte haladó személygépkocsinak ütközött. A baleset során személyi sérülés történt.

2020. december 3-án, a reggeli órákban, Kistelek külterületén az 5411-es úton közlekedett Ópusztaszer irányából Kistelek irányába egy tehergépkocsi. Haladása során egy útkanyarulatban nem tett eleget jobbra tartási kötelezettségének, ennek következtében jármű eleje a szemközti sávba átlógott, és a jármű bal oldali visszapillantó tükre érintőlegesen ütközött a vele szemben közlekedő személygépkocsi visszapillantó tükrének. A baleset során személyi sérülés nem történt.

2020. december 4-én, a reggeli órákban, az 5-ös számú főúton közlekedett Kistelek irányából Szeged irányába egy személygépkocsi. Haladása során a baloldali fás területről az árkon keresztül a jármű elé ugrott egy őz, melyet a kitérőmanőver ellenére elütött. A baleset során személyi sérülés nem történt.

2020. december 6-án, a koradélutáni órákban, az 5422-es úton közlekedett egy kisteleki lakos személygépkocsival, Balástya irányából Forráskút irányába. Haladása során későn észlelte a vasúti átjáró előtt szabályosan várakozó személygépkocsit, hirtelen balra, majd jobbra kormányozott, de az ütközést nem tudta elkerülni. A baleset során személyi sérülés nem történt.

2020. december 8-án, a koradélutáni órákban, Ópusztaszer külterületén a 4519. számú úton közlekedett egy személygépkocsi Baks irányából Kistelek irányába. Haladása során a jobb oldali útárok irányából egy őzbak féktávolságon belül a személygépkocsi elé ugrott, és a gépjármű jobb elejének ütközött. A baleset során személyi sérülés nem történt.

2020. december 9-én, a reggeli órákban, Balástya külterületén közlekedett az 5-ös főút irányából Balástya irányába egy személygépkocsi. Haladása során a vele szemben közlekedő személygépkocsival érintőlegesen összeütközött. Az ütközés során a két jármű visszapillantó tükre érintkezett. A baleset során személyi sérülés nem történt.

2020. december 12-én, a reggeli órákban, egy csengelei lakos személygépkocsival közlekedett Csengele irányából Kistelek irányába az 5421-es úton. Haladás során egy tanya bejárója irányából hirtelen egy őz ugrott a jármű elé, melyet a fékezés és ellen kormányzása ellenére elütött. A baleset során személyi sérülés nem történt.

2020. december 13-án, a reggeli órákban, egy pusztaszeri lakos tehergépkocsival közlekedett Pusztaszer külterületén a 4518-as számú úton, Tömörkény irányából az 5-ös számú főút irányába. Haladása során a sebesség nem megfelelő megválasztása miatt az úttest jobb szélén található saras szennyeződésre hajtott, megcsúszott és a füves útpadkára sodródva a szalagkorlátnak ütközött és felborult. A baleset során személyi sérülés nem történt.

2020. december 14-én, a délutáni órákban, Kistelek belterületén egy kisteleki lakos közlekedett személygépkocsival Kiskunfélegyháza irányából Balástya irányába. Közlekedése során rosszul lett és a menetirány szerinti baloldalon szabályosan parkoló személygépkocsinak ütközött. A baleset során személyi sérülés nem történt.

Sejben Győző rendőr őrnagy,

őrsparancsnok

Megszakítás