A Kisteleki Rendőrkapitányság illetékességi területén történt események

2019. november 17-én, a délutáni órákban a Kisteleki Rendőrkapitányság közterületi szolgálatot ellátó rendőrei észlelték, hogy egy férfi fekszik Kistelek belterületén, a vásártéren egy fa alatt. A rendőrök intézkedés alá vonták a balástyai férfit, aki erősen ittas állapotban volt és nem tudott biztonságosan közlekedni. A férfit biztonsági intézkedés keretében hozzátartozóinak átadták a rendőrök.

2019. november 30-án, az esti órákban bejelentés érkezett a rendőrségre, mi szerint Kistelek, Vaspálya utca 5. szám alatt található vasútállomáson anyagi kárral járó baleset történt. A rendőrök a helyszínen megállapították, hogy egy pusztaszeri lakos a vasútállomás parkolójába leparkolt a tulajdonát képező személygépjárművével. A gépjármű kézifék berendezését nem húzta be és a helyszínről távozott. A későbbiekben a lerakott gépjármű mögötti füves területre parkolt egy másik személygépkocsi, melyre a kézifék biztosítás nélküli gépjármű rágurult. A baleset során személyi sérülés nem történt.

2019. december 2-án, a délelőtti órákban egy kisteleki hivatalból érkezett bejelentés, mi szerint egy körözött személy tartózkodik a hivatalban. A kiérkező rendőrök megállapították, hogy az ott tartózkodó nővel szemben a Szentes Rendőrkapitányság elfogatóparancsot bocsátott ki, továbbá a Csongrádi Rendőrkapitányság a személy tartózkodási helyének megállapítását rendelte el. A nőt a Kisteleki Rendőrkapitányságra előállították a körözésben elrendeltek végrehajtása céljából.

2019. december 6-án, a délutáni órákban, Balástya külterületén, a 4524-es úton, egy férfi közlekedett személygépkocsival Balástya irányából Dóc irányába. A haladása során kissé áttért a szemközti sávba, és ott a bal oldali visszapillantó tükrével érintőlegesen összeütközött a vele szemben szabályosan közlekedő személygépkocsi visszapillantó tükrének. A baleset során személyi sérülés nem történt.

Sejben Győző címzetes rendőr őrnagy,

megbízott őrsparancsnok

Megszakítás