A Kisteleki Rendőrkapitányság illetékességi területén történt események

2018. november 29-én, a hajnali órákban az E75-ös számú főúton Szeged irányából Budapest irányába közlekedett egy budapesti lakos személygépkocsival, éjszakai látási viszonyok között. Haladása során a menetirányát tekintve jobb oldalról, a bokros területről egy fiatal őzbak ugrott járműve elé. A gépkocsi fékezése és jobbra kormányzása ellenére a férfi a vadat elütötte. A baleset során személyi sérülés nem történt, anyagi kár keletkezett.

2018. december 2-án, a délutáni órákban a Kisteleki Rendőrkapitányság közterületi szolgálatot ellátó rendőrei, lakossági bejelentés alapján, Balástya külterületén biztonsági intézkedést alkalmaztak egy helyi lakos érdekében, aki magatehetetlenül feküdt egy tanyás ingatlan mellett. A férfit kihülésének megakadályozása céljából, a kiérkező mentőszolgálat munkatársai Szeged Sürgősségi Baleseti Osztályára szállították.

 

FIGYELEM! INGYENES KERÉKPÁR REGSZTRÁCIÓ!

2018. decmeber 14-én, pénteken 13.00-15.00 óra között ingyenes kerékpár regisztrációs lehetőséget biztosít a Kisteleki Rendőrkapitányság a BIKE SAFE program keretein belül a KISTELEKI RENDŐRKAPITÁNYSÁG épületében (6760 Kistelek, Petőfi u. 2. sz.).

A regisztrációhoz kérjük hozza magával:
– kerékpárját,
– személyazonosító igazolványát,
– kerékpár tulajdonjogát igazoló iratot, amennyiben van (kerékpáros igazolvány, számla, nyugta, blokk, adásvételi szerződés, garancia jegy, e-számla).

Sejben Győző rendőr százados

közrendvédelmi alosztályvezető helyettes

Megszakítás