Hódmezővásárhelyre helyezték Antal Imre atyát

Kiss-Rigó László, Szeged-Csanádi megyéspüspök több, a kisteleki járást is érintő személyi változásról döntött. Antal Imre atyát, aki Kisteleken, Ópusztaszeren, Bakson, Csanyteleken, Csengelén, Balástyán, Pusztaszeren és Tömörkényen látott el plébánosi szolgálatot, áthelyezte a hódmezővásárhelyi Szentháromság Plébániára plébánosnak, oldallagosan ellátva a szintén vásárhelyi Szent István Király Plébániát.

 

Alexa János káplán a kisteleki Szent István Király plébániáról az újszegedi Árpád-házi Szent Erzsébet Plébániára került káplánnak, a helyére Gáll Szabolcs újmisés érkezik. A római tanulmányai után hazatért lelkipásztor, a Kisteleken is szolgált Kovács Zoltán atyát kinevezte a röszkei Páduai Szent Antal Plébánia kormányzójává, oldallagosan ellátva a szeged-szentmihályi Szent Mihály Plébániát is.

 

A Kistelekről és Balástyáról is a közelmúltban búcsúzott nigériai Amanso Brendan Chika prefektust, megköszönve a papnevelésben végzett munkáját, felmentette a szegedi Szent Gellért Szeminárium prefektusi beosztásából és kinevezte a kisteleki Szent István Király Plébánia plébániai kormányzójává, oldallagosan ellátva a hozzá tartozó plébániákat és filiákat, vagyis augusztus 1-vel visszatér korábbi, szeretett hívei körébe.

 

 

Megszakítás