Elismerő oklevelet kapott az önkormányzat

„Az Év Felelős Foglalkoztatója” elnevezéssel pályázatot hirdetett hatodik alkalommal az OFA Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság (OFA Nonprofit Kft.), a GINOP 5.3.6.-17-2017-00001 „Vállalati felelősségvállalás ösztönzése és állásfeltárás” kiemelt projekt keretében, amelyre a Balástya Községi Önkormányzat is pályázott a „Közszféra szervezeti” kategóriában. A beadott pályázat elismerő oklevelet kapott, mivel munkáltatóként példaértékűen és sokoldalúan tesz munkavállalói „jóllétéért”.

A tavalyi évhez hasonlóan  keresték az ország azon munkáltatóit, akik az emberi erőforrást vállalatuk legfontosabb értékeként kezelik, ezért megtartásuk, fejlesztésük és jóllétük érdekében erőfeszítéseket is tesznek. Napjainkban egyre többen ismerik fel a felelős foglalkoztatás és a társadalmi szerepvállalás szükségességét, valamint a benne rejlő lehetőségeket. A felelős foglalkoztató olyan eszközöket alkalmaz és tevékenységeket folytat, amelyek a munkavállalók elkötelezettségét és elégedettségét növeli. Fontosnak tartja a minőségi munkahelyek megteremtését,a család-barát hozzáállást, a közösségteremtést, a fejlődési és előrelépési lehetőségek biztosítását, a képzést és fejlesztést, a csapatépítést, az egészségmegőrzést, a helyi közösségek és az egész társadalom fejlődését egyaránt.

Az „Év Felelős Foglalkoztatója 2020” Díjátadó és Konferencia ünnepség a járványhelyzet miatt elmaradt, és az önkormányzat 2021. decemberében postai úton kapta meg az oklevelet.

Megszakítás