Besurranó tolvaj Balástyán

Tisztelt Lakosok!
Sajnálatos módon olyan információk jutottak a birtokomba, hogy az elmúlt 1,5-2 hétben több balástyai ingatlanból különböző értéktárgyak, javarészt látható helyen hagyott készpénz, illetve pénztárca tűnt el rejtélyes módon.
Az egyik sértett az adott napon egy idegen roma, feltételezhetően román nemzetiségű személlyel találkozott össze az udvarában, aki fals információval indokolta jelenlétét. A sértett a lopást csak később észlelte.
A cselekmények a Petőfi, Alkotmány, Klapka illetve Dózsa György utcában történtek.
Arra kérem a lakosokat, hogy akik bármilyen információval rendelkeznek gyanús személyekről, vagy gyanús gépkocsiról azok jelezzék irányomba akár messengeren, akár telefonon (+36 70 3635878), még akkor is, ha első körben jelentéktelennek gondolják azokat!
Akik besurranás áldozatai lettek tegyenek feljelentést a Kisteleki Rendőrkapitányságon. Továbbá arra kérem a Lakosokat, hogy kapujukat akkor is zárják be, ha otthon tartózkodnak! Gépkocsiban ne hagyjanak semmilyen értéket, ha a jármű az udvaron vagy a garázsban parkol akkor is zárják le! A lakásban ne hagyják szem előtt értéktárgyaikat!
Figyeljünk egymásra, idős társainkra, szomszédunkra!

Tisztelettel: Dékány Attila körzeti megbízott

Skip to content