Mozgás és kupakgyűjtés Bendéért

A tiszaszigeti Bende többféle betegséggel született. Mozduljunk együtt Bendéért! elnevezéssel a balástyai Csepregi-Molnár Nikolett virtuális mozgást szervezett Bende gyógyításáért. Az esemény június 18-tól július 11-ig tart, amelyhez az alábbiak szerint lehet csatlakozni, de aki az elektronikus oklevélen kívül érmet is szeretne, az június 30-ig regisztrálhat. Kupakgyűjtéssel is lehet segíteni, és a kupakokat a könyvtár előtt elhelyezett kupakgyűjtő szívbe lehet vinni. Bende apukája, Várkonyi Gábor István a Balástya Községi Önkormányzatnak is dolgozik településfejlesztési koncepción, a rendezési terv elkészítésén.
 

„Bende 2 éves. Nyitott gerinccel, kétoldali alsó végtagi bénulással, agykamra-tágulattal, vizelet- és széklettartási nehézségekkel, dongalábbal, térd- és csípőficammal született. A fejlesztések és a segédeszközök költségei miatt gyűjtéseket szervezünk, hiszen a célunk, hogy Bende járhasson, futhasson úgy, ahogyan Te is. Nekünk, nehézségek nélkül születetteknek természetes az, hogy sétálunk, futunk, sportolunk, Bendének ez egy álom! Arra kérünk, segíts, hogy ez az álom valóra váljon! Sétálj azért, hogy Bende is sétálhasson, fuss azért, hogy futhasson, mozdulj meg azért, hogy ő is szabadon mozoghasson! Köszönjük, a Várkonyi család”

A Mozduljunk együtt Bendéért, egy virtuális adomány mozgás! GYALOGOLJ, FUSS, BICIKLIZZ, GÖRKORIZZ, ROLLEREZZ, … válassz magadnak bármilyen mozgást és vágj neki a távnak, mely bármennyi lehet, te szabod meg saját magadnak, és ott végzed ahol szeretnéd!

Az esemény 2021. június 18-tól július 11-ig tart.
Nevezési díjak:
2000 Ft – amiért elektronikus oklevél jár!
A nevezés folyamatos, az utalás után a mozgásforma bármikor teljesíthető!
3000 Ft – amiért elektromos oklevél és érem jár, a díj tartalmazza a posta költséget!
A nevezés itt JÚNIUS 30.
DE, a mozgásforma az utalás után bármikor teljesíthető!

Vágj neki!
1. A megadott bankszámlaszámra utald el a választott nevezési összeget!
FONTOS, HOGY A KÖZLEMÉNYBE ÍRD BE: ADOMÁNY
2. Teljesítsd a távot, amit te határozol meg.
3. És végül, küldj egy e-mailt a mozduljunkegyutt.bendeert@gmail.com címre, melyben szerepeljen a neved, a mozgásforma, a táv, ha éremre neveztél a címed is fontos, és egy fotónak is nagyon örülnénk!

A befizetett nevezési díjak a család számlaszámára mennek!
Várkonyi Gábor István
11773353-02159368
Külföldről:
HU30117733530215936800000000
SWIFT:OTPVHUHB
Közleménybe: ADOMÁNY
(ez mindenképp szerepeljen!)

Az érem készítésében támogatónk a BALÁSTYA KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT! Hálásak vagyunk Ujvári László polgármesternek, hogy örömmel csatlakozott az eseményhez!

Köszönöm a segítséget Táborosi-Nagy Melindának, akire mindig számíthatok,
Horog Enikőnek, aki ismeretlenül is segített az elindulásban,
Fodor Tamásnak a gyors intézkedésért, Gyalai Evelinnek, aki a 2021 Mapei Sportnagykövet pályázat közönségszavazat nyertese! Ő fogja kezelni az e-maileket, elküldeni nektek az oklevelet, Kovács Sándornak, aki az oklevelet megtervezte!

Csatlakoztak az eseményhez a kisteleki mozgásoktatók is: Lévai Laura – gyógytornász, fizioterapeuta, Jeremiás Kamilla – Kamilla shape, Balázs Anikó – Anikó MotiveFit

Adományozni tudtok az esemény időszaka alatt, a fenti kisteleki mozgásoktatók óráin, külön erre a célra kihelyezett dobozokban, melynek összege teljes mértékben rád van bízva! Az esemény után az összegyűlt adomány egy összegben kerül utalásra. Köszönjük és hálásak vagyunk az edzőknek, hogy csatlakoztak az eseményhez!

Aki eddig nem tette, látogasson el az óráikra, mind hárman nagyon jó szakemberek, segítőkészek, az óráik pedig változatosak! Hajrá!

Ne feledjétek a kupak gyűjtést!
Helyileg Balástyán, a könyvtár előtt kihelyezett szívben, Kisteleken, az Ibolya drogériában gyűlnek szép számmal a kupakok! (És az országban több helyen!)
Bármilyen kérdéssel, ötlettel, csatlakozással fordulj hozzám bizalommal messengeren, vagy az mnini21@gmail.com email címen, melyre 24 órán belül válaszolni fogok!

Hajrá Mindenkinek!

Niki és Bea (Bende anyukája)

Fotó: Kuklis István – Délmagyarország

Bende történetéről bővebben itt lehet olvasni:

Megszakítás