A Kisteleki Rendőrkapitányság illetékességi területén történt események

2020. január 17-én, a koradélutáni órákban, egy baksi lakos személygépkocsival közlekedett Kistelek belterületén az Árpád utcában, Ópusztaszer irányából Kömpöc irányába. A gépjármű vezető ittasságából kifolyólag, sebességét nem az útviszonyoknak megfelelően választotta meg, ezért egy kereszteződés előtt letért a menetiránya szerinti jobb oldali füves útpadkára, ahol érintőlegesen ütközött egy villanyvezetéket tartó oszlop betongyámjával. Ezt követően tovább haladt majd egy fának, végül egy villanyvezetéket tartó dupla oszlop egyik betongyámjának ütközött. A baleset során személyi sérülés történt.

2021. január 24-én, a délutáni órákban, Balástya belterületén közlekedett egy balástyai lakos személygépkocsival a Rákóczi utca irányából az 5-ös főút irányába. Haladása során a Dózsa György utca végén, az 5-ös főút kereszteződésében, balra Kistelek irányába az 5-ös főútra kívánt kanyarodni. A kereszteződésben, ittasságából kifolyólag az elsőbbségadás kötelező táblát figyelmen kívül hagyta és az 5-ös főúton neki balról érkező személygépkocsinak ütközött. A baleset során személyi sérülés történt.

2021. január 25-én, a reggeli órákban, egy férfi személygépkocsival közlekedett Baks külterületén, a 4519-es úton, Ópusztaszer irányából Baks irányába. Közlekedése során sebességét nem az útviszonyoknak megfelelően választotta meg, ezért lesodródott a menetiránya szerinti jobb oldali útpadkára és egy akácfának csapódott. A baleset során személyi sérülés történt.

2021. január 8-án, a reggeli órákban, a 4522-es úton egy forráskúti lakos közlekedett személygépkocsival, Forráskút irányából Balástya irányába. Közlekedése során a vasúti átjáró előtt fékezésbe kezdett, az útviszonyoknak nem megfelelő sebesség megválasztása miatt a menetiránya szerinti jobb oldali útpadkára hajtott és ott nekiütközött egy korlátnak, majd a vasúti átjáró fényjelző készülékének. A baleset során személyi sérülés nem történt.

2021. január 12-én, a délutáni órákban, egy baksi lakos személygépkocsival közlekedett Baks belterületén, Mária telep irányából Ópusztaszer irányába. Haladása során jobbról a Béke utcából egy kerékpáros a Főútra kanyarodott, és a személygépkocsi bal eleje, fékezés nélkül a kerékpár hátsó kerekének ütközött. A baleset során személyi sérülés nem történt.

2021 január 23-án, a délutáni órákban, Kistelek belterületéről anyagi kárral járó közúti közlekedési balesetről tettek bejelentést. A rendőrök a helyszínen megállapították, hogy egy szatymazi lakos személygépjárművel leparkolt a hozzátartozójuk háza előtt. Ezt úgy tette meg, hogy a gépjárművel a menetirány szerinti jobb oldalon, a ház előtti füves területen állt meg, úgy, hogy az ne lógjon rá az úttestre. A délután folyamán a gépjárműbe pakolt be, ez alatt a gépjármű jobb hátsó ajtaját kinyitotta és teljesen behajolt a hátsó üléshez. Az Árpád utca irányából a Remény utca irányába közlekedő személygépkocsi vezetője nem volt körültekintő és az általa vezetett gépjármű jobb elejével érintőlegesen nekiütközött a parkoló gépjármű bal hátsó nyitott ajtajának. A baleset során személyi sérülés nem történt.

2021. január 25-én, a délutáni órákban, Kistelek belterületén egy parkolóhelyről kívánt hátramenetben az úttestre kihajtani egy személygépkocsi. A hátramenet során nem vette észre az úttesten szabályosan, a Kossuth utca felől az Erzsébet utca felé közlekedő személygépkocsit és nekiütközött. A baleset során személyi sérülés nem történt.

2021. január 25-én, a délutáni órákban, egy személygépkocsi közlekedett Kistelek külterületén, a Kossuth utca felől az 5411-es út irányába. Haladása során észlelte, hogy menet közben a gépjármű jobb hátsó kereke tengelyestől kitört, majd óvatosan a jobb oldali útpadkára húzódott. A kitört kerék nekiesett a jobb oldali parkolóban szabályosan parkoló személygépkocsi bal elejének. A baleset során személyi sérülés nem történt.

Sejben Győző rendőr őrnagy,
őrsparancsnok

Megszakítás