A Kisteleki Rendőrkapitányság illetékességi területén történt események


2020. február 9-én, a délelőtti órákban Csengele területéről érkezett bejelentés személyi sérüléses közúti közlekedési balesetről. A helyszínen a rendőrök megállapították, hogy egy kisteleki lakos személygépjárművével közlekedett az 54121-es úton, az 5-ös számú főút irányából Csengele irányába. Nevezett személy a gépjármű vezetése közben rosszul lett és az útról fokozatosan lehaladt, majd egy fának ütközött. A baleset során személyi sérülés történt.

2020. február 3-án, a hajnali órákban, Szeged irányából Kistelek irányába közlekedett egy kiskunfélegyházi lakos, személygépkocsival, az 5 számú főúton. Haladása során a vízelvezető árokból több őz ugrott a járműve elé. A fékezés és jobbra kormányzás ellenére egy vadat elütött. A baleset során személyi sérülés nem történt.

2020. február 5-én, a délutáni órákban egy kisteleki lakos személygépkocsival közlekedett az 5. számú főúton Szeged irányából Kistelek irányába. Haladása során, a viharos szélben, arra lett figyelmes, hogy a menetirányát tekintve jobb oldalon a vízelvezető árokban elhelyezkedő nyárfa, a járműve irányába az útra kezd dőlni. Ezt észlelve fékezett és járművét a bal oldali útpadkára kormányozta, de a kidőlt fa lombkoronája a járművére dőlt. A balesetben személyi sérülés nem történt.             

2020. február 12-én, a reggeli órákban egy balástyai lakos személygépjárművel közlekedett Balástya külterületén, az 5422-es úton, Forráskút irányából Dóc irányába. Haladása során az erősen szemből érkező napfény elvakította, emiatt járművével áthaladt az úttest bal oldali forgalmi sávjába, ahol a vele szemben érkező személygépkocsi bal oldali visszapillantó tükrével érintőlegesen ütközött. Az ütközés során személyi sérülés nem történt

Ingyenes kerékpár regisztrációs lehetőséget biztosítunk a BIKE SAFE program keretén belül a KISTELEKI RENDŐRKAPITÁNYSÁGON, 2020. március 20-án pénteken, 16.00-18.00 óra között.

A regisztrációhoz kérjük, hozza magával a kerékpárját, személyazonosító igazolványát, a kerékpár tulajdonjogát igazoló iratot, amennyiben van kerékpáros igazolvány, számla, nyugta, blokk, adásvételi szerződés, garancia jegy, esetleg e-számla.                                                                           

Sejben Győző címzetes rendőr őrnagy,

  megbízott őrsparancsnok