A Kisteleki Rendőrkapitányság illetékességi területén történt események

2019. december 20-án, a kora délutáni órákban egy petőfiszállási lakos személygépjárművel közlekedett Kisteleken, a Petőfi utcában, Szeged irányából Budapest irányába. Közlekedése során sebességének nem megfelelő megválasztása miatt, járművével a forgalmi sávot elhagyta és a jobb oldalon a leállósávban szabályosan várakozó személygépjármű hátuljának ütközött. A baleset során személyi sérülés történt.

2019. december 29-én, a délelőtti órákban egy szegedi lakos az 5-ös számú főúton közlekedett Budapest irányából Szeged irányába személygépkocsival, borult, ködös látási viszonyok között. Haladása során a menetiránya szerinti baloldalról egy őz ugrott úttestre, melyet fékezés ellenére a járműve bal elejével elütött. A baleset során személyi sérülés nem történt.

2019. december 31-én, a délutáni órákban Kistelek belterületén intézkedtek a Kisteleki Rendőrkapitányság rendőrei egy ittas gépjárművezetővel szemben, aki Budapest irányából közlekedett Szeged irányába személygépkocsival. A gépkocsi vezetőjét a Kisteleki Rendőrkapitányságra előállították, ahol a hiteles légalkohol mérés bűncselekményi értéket mutatott. A balástyai férfival szemben büntetőeljárás indult ittas járművezetés miatt.

2020. január 8-án, a délutáni órákban Kistelek belterületén közlekedésrendészeti ellenőrzés céljából állítottak meg a Kisteleki Rendőrkapitányság rendőrei egy kisteleki lakost, amint a Munkácsy utca irányából közlekedett a Hantház utca irányába, segédmotoros kerékpárral. A rendőri intézkedés során a vezetővel szemben alkalmazott légalkohol mérés pozitív eredményt mutatott. A férfit a Kisteleki Rendőrkapitányságra előállították, ahol a hiteles mérés bűncselekményi értéket mutatott. A férfival szemben büntetőeljárás indult ittas járművezetés miatt.

2020. január 16-án, a kora reggeli órákban egy pálmonostorai lakos személygépjárművel közlekedett Ópusztaszer lakott területén kívül, Ópusztaszer irányából Pusztaszer irányába. Közlekedése során sebességének nem megfelelő megválasztása miatt a járműve a jeges úttesten megcsúszott és a menet irány szerinti bal oldali forgalmi sáv felé kezdett sodródni. Ezt észlelte a vele szemben közlekedő tehergépkocsi vezetője, aki intenzív fékezésbe kezdett és járművét jobbra kormányozta, majd az úttest bal szélén található enyhe útárokba csapódott. A baleset során személyi sérülés nem történt.

2020. január 17-én, a déli órákban Kistelek belterületén, a Vásártér utca irányából haladt a Kossuth utca irányába egy személygépkocsi. Amikor egy kereszteződéshez ért, nem adta meg az elsőbbséget a kerékpárúton szabályosan haladó, elektromos kerékpáron utazó nőnek. Az elsőbbség meg nem adása következtében a két jármű összeütközött. A baleset során személyi sérülés történt.

2020. január 25-én, a délelőtti órákban egy kisteleki lakos közlekedett Kistelek belterületén Balástya irányába, amikor egy balra ívelő útkanyarulatban a jármű hátsó része megcsúszott a nedves úttesten. A gépkocsi csúszását korrigálni nem tudta, így a járművével egy kerítésének ütközött. A baleset során személyi sérülés nem keletkezett.                                                                           

Sejben Győző címzetes rendőr őrnagy,

                                          megbízott őrsparancsnok

Skip to content