A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya névadó pályázatot hirdet!

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság, a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatósággal, az Országos Mentőszolgálat Dél-alföldi Regionális Mentőszervezetével, valamint a Magyar Vöröskereszt Csongrád Megyei Szervezetével együttműködve, a ?112-Tudd, hogy segíthess!? program záró akkordjaként névadó pályázatot hirdet Csongrád megye általános iskolás diákjainak ?Legyél Te a Hősünk névadója!? címmel.

Tudod, hogy segíthetsz most? Nincs más dolgod, mint nevet adni a 112-es program emblémájának, a képen látható kis szuperhősnek!Olyan találó nevet várunk Tőled, amely tükrözi a 112-es szervezetek mindennapi, segítő munkáját.

A legötletesebb diák nemcsak értékes ajándék gazdája lesz, hanem büszke névadója Hősünknek, amelyet oklevélben is rögzítünk.

Az eredményhirdetéssel egybekötött névadó ünnepségre november hónap végén kerül sor, ahol értékes ajándékokkal jutalmazzuk a győztest és a különdíjasokat! A pontos időpontról a tankerületi központokon keresztül kapnak majd az iskolák értesítést, de a www.bulisbiztonsag.hu honlapra is felkerül.

Tehát, ami a jelentkezéshez kell:
? Névadó ötleted,
? saját neved és életkorod,
? iskolád neve; címe; e-mail és telefonos elérhetősége!

Amennyiben kedvet kaptál a feladathoz, névadó ötletedet, saját nevedet, valamint iskolád adatait – elektronikus úton – küldd el a barka@csongrad.police.hu email címre a CSMRFK Bűnmegelőzési Osztályának címezve. Beküldési határidő: 2019. november 18.

Megszakítás