40 éves osztálytalálkozó

1979-ben ballagott a Munkácsy Mihály Általános Iskolából az a két osztály, akik 40 éves osztálytalálkozót tartottak 2019. július 13-án.
Tanáraik nagy része sajnos már csak emlékeikben él, köztük az egyik osztályfőnök, dr. Förgeteg Jánosné. A másik osztálynak közel két évig Böröcz Flóriánné volt az osztályfőnöke, akinek a vezetésével idézték fel a diákkori emlékeket. Rajta kívül Halász Antalné és Geráné Buknicz Mária tisztelte meg jelenlétével az összejövetelt.

A fő szervezőnek, Kiss Józsefnek és családjának köszönhető nemcsak a szervezés, hanem a vendéglátás házuk kertjében, valamint a kiváló ételek elkészítése. A finomságok sorát a Platán cukrászda Dobos tortája zárta. A családias hangulatú találkozón egy régi Őrsi napló és egy Rajnapló is körbejárt, ezekben sokan megtalálhatták írásaikat, rajzaikat, olvashattak elfelejtett programokról, a közösségekben vállalt feladataikról.

A találkozón 27 volt diák vett részt. A fotón, amelyet Márkus Marianna készített, ülnek: Tóth Klára, Farkas Irén, Bárkányi Magdolna, Geráné Buknicz Mária, Böröcz Flóriánné, Kovács Klára, Nagy Erika, Ábrahám Éva.

Állnak: Juhász Zsuzsanna, Veszelka Anikó, Kordás Éva, Hegedűs Margit, Nagy Anna, Király Julianna, Palotás Sándor, Horváth-Zsikó Györgyi, Kónya Attila, Nagynemes Zoltán, Borbola Mihály, Losonczi Antal, Paragi József, Kiss József, Csurgó Zoltán, Tóth Zoltán, Széll István.

Megszakítás