Sportbálban mulattak a sportolók és támogatóik

Január 19-én a Vadásztanya vendéglőben tartott Sportbált a Községi Sportkör Balástya Egyesület. A teltházas rendezvényen Ujvári László polgármester köszöntőjében kiemelte, fontosnak tartja, hogy annak a közösségnek, amelynek tagjai a balástyai futballhoz, a sportkörhöz kötődnek vagy valamilyen baráti társaságként támogatják a sportkört, lehetősége legyen közös ünneplésre, és szórakozzanak, érezzék jól magukat. Az elmúlt évek bizonyították, a sportéletet továbbra is támogatnia kell az önkormányzatnak, szervező munkát kell végezni, olyan embereket találni, akik jelenleg is irányítják, szervezik a sportkör életét, hogy aktív sportélet legyen Balástyán, ugyanis jelenleg 130-140 aktív játékos van, ami bizonyítja, ezt így kell tovább vinni.

A polgármester azt is elmondta: „Abban, hogy tovább fejlődjön a sportélet, egy másik a labdajátéknak, a kézilabdának szintén van szerepe, amely a múlt évtől indult be. Ahogy a sportkomplexum környéke kialakult a jó néhány eredményes TAO-s pályázatnak köszönhetően, azt látom, jó helyen van a balástyai sportkör. Ha valaki elkezd sportolni, nem biztos, hogy azzal kezdi, élsportoló akar lenni, hanem szeretne az egészségéért tenni, mozogni, küzdeni és egy jó csapatba kerülni. Ez szerencsére Balástyán megvan. A jó csapatra jó példa, hogy néhány nap alatt elfogytak a báli helyek, és talán a csapatszellemhez szintén hozzátartozik, hogy ha a bálról van szó, akkor is jönnek a csapatok tagjai és barátaik a sportkört támogatni. Köszönöm minden jelenlévőnek, hogy eljöttek, áldoztak erre a szórakozási lehetőségre.”

A polgármester szavai után Fodor Tamás, a sportkör elnöke megköszönte a szervezetnek nyújtott támogatást a Balástya Községi Önkormányzatnak és Ujvári László polgármesternek, majd mindazoknak, akiknek a segítségével jött létre az est: a Vadásztanya vendéglő vezetőjének, Lőrinczi Enikőnek, valamint Tari Józsefnek és Horváth Andrásnak, akik felajánlásként biztosították a zenét, továbbá a sportkör részéről a bál szervezését, előkészítését Hegedűs Klaudiának, Kauczki Grétának, Papp Adélnak és Gémes Ferencnek. Fodor Tamás elmondta, hogy rengeteg tombolafelajánlást kaptak a helyi vállalkozók és magánszemélyek részéről, a jegyekből és tombolából befolyó összeget majd az utánpótlás nevelésre fordítják. A megnyitó után a bál vacsorával és késő éjszakába nyúló mulatással folytatódott.

Fotók: Tari József

Megszakítás