A Kisteleki Rendőrkapitányság illetékességi területén történt események

2019. január 1-én, a déli órákban Baks belterületén, a Kisteleki Rendőrkapitányság rendőrei intézkedés alá vontak egy újszentiváni lakost, aki gépkocsival közlekedett. A férfival szemben alkoholszondás ellenőrzést hajtottak végre, melynek eredménye alapján a Kisteleki Rendőrkapitányságra előállították hiteles mintavétel céljából. A hiteles mérés bűncselekményi értéket eredményezett, és a férfival szemben büntetőeljárás indult.

2019. január 3-án, a kora délutáni órákban Balástya külterületén egy szegedi férfi akadt fenn az alkohol szondás ellenőrzésen gépkocsival történő közlekedése során. A Kisteleki Rendőrkapitányságra történt előállítása alkalmával a hiteles mintavétel itt is bűncselekményi értéket eredményezett. A férfi vezetői engedélyét bevonták a rendőrök, továbbá büntetőeljárást kezdeményeztek a férfival szemben ittas járművezetés miatt.

2019. január 5-én, a délelőtti órákban egy kisteleki lakos személygépkocsival közlekedett Kistelek belterületén a Hársfa utca irányából a Liget utca irányába. Amikor a Molnár János utcában található jobb ívű útkanyarulathoz ért, sebességének nem megfelelő megválasztása miatt a járműve az úttesten a fékezés hatására megcsúszott, és a tőle jobbról szabályosan érkező személygépkocsi hátuljának ütközött. A baleset során személyi sérülés nem történt, anyagi kár keletkezett.

Sejben Győző címzetes rendőr őrnagy
megbízott őrsparancsnok

Megszakítás