A Kisteleki Rendőrkapitányság illetékességi területén történt események

2018. december 21-én, a kora délutáni órákban Kistelek belterületéről bejelentés érkezett anyagi kárral járó közúti közlekedési balesetről. A helyszínen a rendőrök megállapították, hogy egy kisteleki lakos Kistelek belterületén egy kapubejáróból végzett hátramenetet személygépjárművel. A hátramenet során a gépjárművét jobbra kormányozta, és figyelmetlenségéből kifolyólag a mögötte lévő gépkocsinak ütközött. A balesetben személyi sérülés nem történt.

2018. december 21-én, a délutáni órákban Ópusztaszer külterületén az 5411 számú úton közlekedett egy szegedi lakos járművével Kistelek irányából Ópusztaszer irányába. Haladása során járműve sebességét az út vonalvezetéséhez viszonyítva helytelenül választotta meg, ezért a járdasziget szélére hajtott, ahol a terelőtáblát elsodorta járműve elejével. A baleset következtében a mögötte vele azonos irányban szabályosan közlekedő gépkocsi az útra került anyagmaradványokra hajtott, és az első lökhárítója megsérült. A balesetben személyi sérülés nem történt.

2018. december 22-én, az esti órákban egy kisteleki lakos személygépkocsival közlekedett Kistelek lakott területén kívül az E75-ös számú főúton Budapest irányából Szeged irányába. Amikor a főút 132 km szelvényéhez ért, a menetirány szerinti bal oldali füves útpadkáról egy őz ugrott a jármű elé, amelyet a gépkocsi vezetője a fékezés ellenére elütött. A baleset során személyi sérülés nem történt.

2018. december 20-án, a délutáni órákban Balástya külterületén intézkedtek a rendőrök egy személygépkocsi vezetőjével szemben, gyorshajtás miatt. Az intézkedés során megállapítást nyert, hogy a gyorsan hajtó gépkocsi vezetője ittas állapotban volt, ezért a rendőrök a vezetői engedélyét bevonták és büntető eljárást kezdeményeztek a szegedi nővel szemben.

Sejben Győző címzetes rendőr őrnagy,
főelőadó

Megszakítás