A Kisteleki Rendőrkapitányság illetékességi területén történt események

2018. december 9-én, a kora délutáni órákban a 4519-es útról személyi sérüléses közlekedési balesetről érkezett bejelentés. A helyszínen talált nyomok és adatgyűjtés alapján megállapítást nyert, hogy egy baksi lakos személygépkocsival közlekedett a fenti helyen Ópusztaszer irányából Sándorfalva irányába. Egy balra ívelő útkanyarulatban sebességét nem az út vonalvezetésének és felületi állapotának megfelelően választotta meg, ezért elveszítette uralmát a gépkocsi felett és a jobb oldali vízelvezető árokba hajtott, a gépkocsi a vízelvezető árokban a tetejére borult. A baleset során a gépkocsi vezetője sérüléseket szenvedett.

2018. december 12-én, a kora esti órákban Baks belterületén közlekedett egy pusztaszeri lakos személygépkocsival. Közlekedése során egy szembejövő jármű világításától elvakítva későn észlelte a vele azonos irányban, sötét ruházatban, a forgalmi sáv közepén, kivilágítatlanul kerékpározó baksi lakost, akit a gépkocsi fékezése ellenére elütött. A közlekedési baleset során a kerékpáros sérülést szenvedett.

2018. december 14-én, a hajnali órákban egy szegedi lakos közlekedett gépjárművel Ópusztaszer külterületén, a 4519-es számú úton Szeged irányából Csongrád irányába.
A 4519-es számú út 29 km szelvényéhez érve az úttest jobb oldali fás, bokros részéről kiszaladt a gépkocsi elé egy őz. A gépkocsi a fékezés során megcsúszott és a vízelvezető árokba borul. A baleset során személyi sérülés nem történt.

2018. december 15-én, a délutáni órákban az E75-ös főútról érkezett bejelentés személyi sérüléses közúti közlekedési balesetről. A helyszínen a rendőrök megállapították, hogy egy budapesti lakos Kiskunfélegyháza irányából haladt Kistelek irányába, és a gépkocsi megcsúszott a havas, jeges úttesten. A csúszás során áttért a szembejövő sávba és megpördült a tengelye körül, majd az árokba csapódott. A baleset során személyi sérülés történt.

2018. december 19-én, a délelőtti órákban a Kistelek Rendőrkapitányságra bejelentés érkezett mi szerint ismeretlen járművezető 2018. december 17-én, a reggeli órákban Ópusztaszer belterületén elhelyezett tűzcsapot kidöntötte. Az adatgyűjtés során a rendőrség megállapította, hogy egy tehergépjármű tolatásakor a leesett hó miatt csak többszöri manőverrel tudott az útra, és útpadkára tolatni, és a tűzcsapnak érintőlegesen neki tolatott. A baleset során személyi sérülés nem történt.

                                                                                            

Sejben Győző címzetes rendőr őrnagy,

közrendvédelmi alosztályvezető helyettes

 

Megszakítás