A Kisteleki Rendőrkapitányság illetékességi területén történt események

2018. október 26-án, a délutáni órákban egy kisteleki lakos személygépkocsival közlekedett Balástya külterületén, az E75-ös számú főúton Szeged irányából Budapest irányába. Amikor az E75-ös számú főút 148 km szelvényéhez ért, a bal oldali füves útpadkáról egy őz ugrott a járműve elé, melyet fékezés ellenére járművének bal elejével elütött. Az ütközés következtében az elütött őz a bal oldali forgalmi sávba repült, ahol egy szabályosan közlekedő autóbusz elejének is nekiütközött. A közlekedési baleset során személyi sérülés nem történt, dologi kár a járművekben keletkezett.

2018. október 29-én, a délutáni órákban Kistelek belterületén a Damjanich utcában közlekedett személygépkocsival egy helyi lakos a Kossuth utca irányába.
A Damjanich utca és a Kossuth utca kereszteződéséhez érve balra, nagy ívben rákanyarodott a Kossuth utcára, melynek során nem adta meg az elsőbbséget a vele szemben, jobbról, szabályosan a kerékpárját a kijelölt gyalogátkelőn toló ópusztaszeri lakosnak és fékezés, ellenkormányozás nélkül elütötte. A baleset során a vétlen személy súlyos sérüléseket szenvedett.

FIGYELEM! INGYENES KERÉKPÁR REGSZTRÁCIÓ!

2018. noveber 23-án, pénteken 15.00-19.00 óra között ingyenes kerékpár regisztrációs lehetőséget biztosít a Kisteleki Rendőrkapitányság a BIKE SAFE program keretein belül a KISTELEKI RENDŐRKAPITÁNYSÁG épületében (6760 Kistelek, Petőfi u. 2.).

A regisztrációhoz kérjük hozza magával:
– kerékpárját,
– személyazonosító igazolványát,
– kerékpár tulajdonjogát igazoló iratot, amennyiben van (kerékpáros igazolvány, számla, nyugta, blokk, adásvételi szerződés, garancia jegy, e-számla).

Sejben Győző rendőr százados

közrendvédelmi alosztályvezető helyettes

Megszakítás