A Kisteleki Rendőrkapitányság illetékességi területén történt események

Az elmúlt napokban két ittas járművezetővel szemben intézkedtek a rendőrök. Először 2018. szeptember 8-án, a késő esti órákban igazoltattak a rendőrök Ópusztaszer külterületén egy gépjárművezetőt. Az alkoholszondás ellenőrzés pozitív értéket mutatott, a mért értékre tekintettel ellene közigazgatási bírság került kiszabásra.


Majd 2018. szeptember 9-én a hajnali órákban igazoltattak a rendőrök egy helyi lakost Kistelek belterületén, amint személygépkocsijával közlekedett. Az alkoholszondás ellenőrzés esetében is pozitív értéket mutatott, majd a hitelesített mérőműszerrel történt ellenőrzés mértékére tekintettel a járművezető ellen büntetőeljárást indított a Kisteleki Rendőrkapitányság.

Az elmúlt két héten sajnos több sérüléses baleset is történt a Kisteleki Rendőrkapitányság illetékességi területén.
2018. szeptember 7-én a délutáni órákban az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán négy jármű ütközött össze. A 131-es kilométernél egy kamion a korábban, a helyszín közelében történt másik baleset miatt feltorlódott kocsisorba hajtott. Ott két mikrobusznak és egy autóbusznak ütközött. A balesetben négyen sérültek meg. A baleset körülményeit a Kisteleki Rendőrkapitányság Szabálysértési Hatósága vizsgálja.

2018. szeptember 8-án, a kora délutáni órákban Kistelek belterületén egy helyi lakos nem adta meg az elsőbbséget a neki jobbról érkező védett úton haladó személygépkocsinak, amelynek következtében a két jármű összeütközött. A balesetben a balesetet okozó jármű vezetője megsérült. A baleset körülményeit a Kisteleki Rendőrkapitányság Szabálysértési Hatósága vizsgálja.

FIGYELEM! INGYENES KERÉKPÁR REGSZTRÁCIÓ!
Ingyenes kerékpár regisztrációs lehetőséget biztosít a Kisteleki Rendőrkapitányság a BIKE SAFE program keretein belül a KISTELEKI RENDŐRKAPITÁNYSÁG épületében (6760 Kistelek, Petőfi u. 2. sz.) 2018. szeptember 28-án, pénteken 15.00-19.00 óra között.
A regisztrációhoz kérjük hozza magával:
– kerékpárját,
– személyazonosító igazolványát,
– kerékpár tulajdonjogát igazoló iratot, amennyiben van (kerékpáros igazolvány, számla, nyugta, blokk, adásvételi szerződés, garancia jegy, e-számla).

Joó Enikő címzetes rendőr őrnagy,
igazgatásrendészeti alosztályvezető

Skip to content