Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok Hódmezővásárhelyen

 2018. május 10-12-ig mintegy 1000 m?-en fogadja a hódmezővásárhelyi Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napokon az érdeklődőket a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Csongrád Megyei Szervezete ? területén számos olyan kiállítónak is lehetőséget teremtve a bemutatkozásra, amely szervezetek szintén szoros kapcsolatban állnak a mezőgazdasági termelőkkel. Ennek köszönhetően jelen lesz a Csongrád Megyei Kormányhivatal is azon egységeivel a háromnapos szakmai rendezvényen, amelyek feladata a földhasználathoz, a mezőgazdasági termeléshez, az élelmiszerek értékesítéséhez kötődik.
Újdonság, hogy az idén a kormányhivatal kormányablak busza is várja a mezőgazda napokon az ügyfeleket. Emellett a Családok Évére tekintettel mind a három nap a Hódmezővásárhelyi Járási Hivatalok Családtámogatási és Társadalombiztosítási Főosztályának munkatársai is a kormányablak busz melletti információs ponton tájékoztatják az érdeklődőket. A kiállítás látogatói információt kaphatnak többek között a családi adókedvezményről, az anyasági támogatásról, az első házasok adókedvezményéről, vagy a Családi Otthonteremtési Kedvezményről.
Az Állattenyésztési és Mezőgazda Napok ideje alatt, tehát 2018. május 10. és 12. között, azaz csütörtöktől szombatig a kormányhivatal Agrárügyi Főosztály, Agrár- és Vidékfejlesztési Főosztálya, valamint a kormányablak busz és a Családtámogatási és Társadalombiztosítási Főosztály munkatársai a NAK Faluban 10 órától 17 óráig áll a vásárlátogatók rendelkezésére.
A kihelyezett ügyfélfogadásokkal, szakmai tájékoztatókkal kapcsolatban szívesen állunk a sajtó rendelkezésre az állattenyésztési napok megnyitóját követően a NAK Faluban.
Helyszín: Hód-Mezőgazda Zrt. Kiállítási Centruma (Hódmezővásárhely, 47. főút 195. km)
A Csongrád Megyei Kormányhivatal Sajtószolgálata

Skip to content