A Kisteleki Rendőrkapitányság illetékességi területén történt események


2018. március 16-án a déli órákban egy ópusztaszeri férfi közlekedett segédmotoros kerékpárjával Ópusztaszer közigazgatási területén, amikor a rendőrök intézkedés alá vonták. Az ellenőrzés során alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért a jármű vezetőjét előállították a Kisteleki Rendőrkapitányságra további mintavétel céljából. A mért eredményre tekintettel a járművezető ellen büntetőeljárás indult. Az ellenőrzés során megállapították, hogy a férfi járművezetéstől eltiltás hatálya alatt vezetett, ezért őrizetbe vette a rendőrség.

Szintén őrizetbe vette a Kisteleki Rendőrkapitányság azt a kisteleki férfit, akit 2018. március 17-én az esti órákban állítottak meg Kistelek belterületén. Az ellenőrzés során esetében is kiderült, hogy a szabálysértési hatóság a járművezetéstől eltiltotta, ezért őrizetbe vétele mellett szabálysértési eljárás indult ellene.

Felhívjuk figyelmüket, hogy vezessenek óvatosan a télies útviszonyokat figyelembe véve, a csúszós, jeges utakon tartsanak nagyobb követési távolságot!

 

Kistelek, 2018. március 23.

                                                                                             

                                                                                              Joó Enikő címzetes rendőr őrnagy

                                                                                             igazgatásrendészeti alosztályvezető