Nőnapi ünnepség a balástyai önkormányzat munkatársainak

A Balástya Községi Önkormányzat március 8-án, 14 órakor a művelődési házban tartotta a polgármesteri hivatal és az intézmények hölgymunkatársai ünneplését.

Először Fodor Tamás művelődésszervező üdvözölt mindenkit, majd Ujvári László polgármester köszöntötte a nőket, és kiemelte: „Bármennyire megkopott már a Nőnap eredeti üzenete, a szebbik nemet mindig érdemes megünnepelni, mert ők hozzák életünkbe a tavaszt, a fényességet, ők jelentik számunkra a napsütést, a rügyfakadást. Általuk és értük leszünk jobbak. Ők jelentik az életet. Ők vigyáznak ránk fogantatásunktól kezdve. A nőknek lehetünk hálásak az első, meg a következő, és a végső, a sírig tartó szerelemért, és a gyerekeinkért. A nők visznek színt a mindennapok egyhangúságába. Ők teremtik meg az otthon melegét.” A polgármester kifejezte, hogy minden hölgynek azt kívánja, ne csak egy napon ünnepeljék őket a férfiak, hanem minden nap kapjanak szeretet-ajándékokat, hálás szavakat és ölelést, majd Garai Gábor költeményének soraival kívánt boldog Nőnapot:

„Köszönet a nőknek: az életért.

A tisztán megőrzött gyerekkorért,

A szeretetért, az összetartott családért,

A tépázó vizekből hazaváró kikötőért.”       

Szélpál Szilveszter és Kónya Krisztina, a Szegedi Nemzeti Színház színművészeinek operett műsora után Ujvári László és Fodor Tamás virággal kedveskedett a megjelenteknek, de a munkavégzésük miatt távolmaradók is megkapják a muskátlikat. A rendezvény beszélgetéssel és uzsonnával zárult. 

DSC_8932

kép 1 / 23

 

Megszakítás