A Kisteleki Rendőrkapitányság illetékességi területén történt események

A Kisteleki Rendőrkapitányság illetékességi területén 2017. december 14-e és december 21-e közötti időben egy közlekedési baleset történt.

2017. december 16-án, a reggeli órákban Pusztaszer külterületén közlekedett személygépkocsival egy nagyszénási lakos, Budapest irányából Szeged irányába az E75-ös főúton. Közlekedése során az úttest bal oldala felőli erdős területéről az általa vezetett gépkocsi vezetőoldalának ugrott egy őz.  Az ütközés során személyi sérülés nem történt, dologi kár keletkezett a gépkocsiban.

Eljárás indult a Kisteleki Rendőrkapitányságon egy szegedi férfival szemben, aki a rendelkezésre álló adatok szerint 2017. december 19-én egy cég áruszállítójaként, egy kisteleki dohányboltba árut szállított, ahonnan az épület emeletén lévő raktárból cigarettát tulajdonított el. A férfi a szabálysértés elkövetését elismerte, majd az eltulajdonított cigarettákat előadta a gépjárműve rakteréből. Vele szemben az eljárás szabálysértési őrizetbe vétele mellett került lefolytatásra, melyet gyorsított bíróság elé állítással fejezett be a rendőrség.

A téli időjárás beköszöntével fokozott figyelmet kíván mindenkitől a közúton, lakott területen történő közlekedés és a szabadban tartózkodás is. Minden esetben a balesetek, tragédiák megelőzése a cél! Ha az átlaghőmérséklet 7 °C fok alá csökken, járműveiket érdemes téli gumival felszerelni, hosszabb utazásnál takarót, tartalék ruhát, élelmiszert is csomagolni. Útközben időben gondoskodjanak üzemanyagról. A téli időszak különösen veszélyes a hajléktalan, idős és rászoruló személyekre. Ebben az időszakban megnő a vadak által okozott közlekedési balesetek veszélye, kérjük vezessenek körültekintően!

Sejben Győző

rendőr százados

Megszakítás