A Kisteleki Rendőrkapitányság illetékességi területén történt események

A Kisteleki Rendőrkapitányság illetékességi területén 2017. június 16-a és június 22-e között közlekedési baleset nem történt.

A Kisteleki Rendőrkapitányságon büntetőeljárás indult őrizetbe vétel mellett egy balástyai lakos ellen, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2017. április 26-án, a reggeli órákban Balástya belterületén található családi házba ablakbefeszítés módszerével behatolt, majd az ingatlanból arany ékszereket és készpénzt tulajdonított el. Az eredményes nyomozás során az értékek jelentős része megkerült. A nyomozást a Kisteleki Rendőrkapitányság vádemelési javaslattal fejezte be.

A Kisteleki Rendőrkapitányság, zaklatás miatt lefolytatott nyomozást vádemelési javaslattal fejezte be eredményesen egy balástyai lakossal szemben, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2017. áprilisától kezdődően egy szintén balástyai lakos magánéletébe, mindennapi életvitelébe önkényesen beavatkozott oly módon, hogy a sértettet otthonában rendszeresen, naponta több alkalommal háborgatta, zaklatta. A gyanúsított az eljárás során a cselekmény elkövetését elismerte.

Felhívjuk a közúti forgalomban résztvevők figyelmét a vadállatok által okozott közlekedési balesetek gyakoriságára, kérünk minden közlekedőt, hogy nagy figyelmet fordítson erre a veszélyforrásra a közlekedése során.

Felhívjuk a pihenni vágyók figyelmét a nagy tömegek által látogatott strandoló helyeken a vagyonbiztonság megőrzésének fontosságára, figyelemmel a nyári szezonra. Ezzel kapcsolatban a sértetté válás elkerülése érdekében az értékek elhelyezése és felügyelete igényel nagy figyelmet.  

Megszakítás