ÖNKORMÁNYZATI LAKOSSÁGI FÓRUM

Május 17-én, pénteken 18 órakor lakossági fórumot tart a Balástya Községi Önkormányzat a Művelődési ház nagytermében.

 

Fő téma: Az önkormányzat beszámolója az elmúlt 5 év elvégzett munkájáról és a Balástyára váró feladatokról.

 

A fórumot tartja:

Ujvári László polgármester és a képviselő-testület tagjai

 

Kedves Balástyaiak!

 

Közelednek az önkormányzati választások, és ilyenkor a mindenkori polgármesternek és a képviselő-testületnek számot kell adnia, mit végzett el ebben a ciklusban, mit tett Balástya fejlődéséért, hogyan próbált megfelelni a kihívásoknak és a lakossági elvárásoknak.

 

Kemény volt ez az 5 év, számos válságjelenség közepette kellett egyensúlyban tartani költségvetésünket, megőrizni közös eredményeinket, és gyarapítani, fejleszteni községünket. Ebből a nehéz munkából sokan kivették a részüket, összefogás nélkül nem érhettük volna el azokat az eredményeket, amik mindannyiunk javát szolgálják. Ezt a munkát persze mindenki másképp ítélheti meg, ezért is tartom fontosnak, hogy mindenki megismerhesse azokat a tényeket, összefüggéseket, körülményeket, amelyek minősíthetik elvégzett munkánkat.

 

Éppen ezért arra kérem a lakosságot, hogy minél nagyobb számban vegyenek részt a fórumon!

 

Ezen az önkormányzati eseményen szó lesz beruházásainkról, az elvégzett intézmény- és szolgáltatásfejlesztési munkáról, valamint a tervekről, megoldásra váró feladatokról is. Az egyik ügy, ami Balástya jövőjét meghatározhatja, a tervezett szegedi nagyberuházásokhoz kapcsolódó vállalkozások betelepítésének kérdésköre. Erről is szeretném tájékoztatni a lakosságot, valamint új kezdeményezéseket is szeretnék bejelenteni, és kikérni azokról a balástyaiak véleményét.

 

Fórumunk lehetőséget ad arra is, hogy Önök személyesen is elmondhassák véleményüket az elmúlt 5 év munkájáról, megfogalmazhassák javaslataikat, észrevételeiket és kritikájukat. Arra biztatok mindenkit – támogatóimat és bírálóimat is – jöjjenek el, szólaljanak fel, ne legyen senkinek sem félnivalója azért, mert elmondja véleményét, kiáll vélt vagy valós igazáért!

 

Tartsunk egy jó hangulatú, értelmes vitát az önkormányzati fórumon, mert abból csak Balástya profitálhat!

 

 

Minden balástyai polgárt szeretettel várunk a fórumra!

 

Ujvári László polgármester

 

 

 

 

Megszakítás