Az óvoda tetőterében folyamatos a munka

Az óvodában a korábbi vezetői iroda, fejlesztő és orvosi szoba helyiségeinek helyén csoportszobát alakítottak ki, ezért ezek a helyiségek a tetőtérbe költöztek. A tetőtéri irodák padlóburkolat aljának lerakása megtörtént. A vizesblokkokban megkezdődött a csempék felrakása. A földszinten folyik a festés.

A Balástya Községi Önkormányzat a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Plusz keretén belül a Gyermeknevelést támogató humán infrastruktúra fejlesztése elnevezésű pályázaton TOP_PLUSZ-3.3.1-21-CS1-2022-00007 azonosító számmal 83 100 000 forint, 100%-os támogatást nyert. A projekt költségeit az Európai Regionális Fejlesztési Alap és hazai központi költségvetési előirányzat vissza nem térítendő támogatás formájában finanszírozza. A beruházás munkáit a nyílt, hazai közbeszerzési eljárással kiválasztott kivitelező, a budapesti székhelyű GÉPÉPVILL Kft. végzi.

Megszakítás