Police Tour de Kistelek

2022. június 17-én, pénteken 13.00-18.00 óráig a Kisteleki Rendőrkapitányság Police Tour de Kistelekelnevezéssel Kistelek és Ópusztaszer között nyári szünidei kerékpáros rendezvényt szervez az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark támogatásával.

A rendezvény célja, hogy az aktív szabadidős programmal felhívja a rendőrség a figyelmet a biztonságos kerékpározásra, az ehhez szükséges felszerelésekre, és az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark által kínált látnivalókra, programokra, amelyek kerekezve is könnyen elérhetők Kistelek Járás kerékpárútjain.

A program során kerékpárúton Kistelekről az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkig kell műszakilag megfelelő kerékpárral megtenni a távot. A túrát teljesítők az emlékparkba ingyenesen belépést nyernek, illetve részt vehetnek a helyszínen rendezett további programokon.

A rendezvény regisztrációhoz kötött, melyben név, lakcím és telefonos elérhetőséget kell megadni. A jelentkezéseket a tanacsado.kistelekrk@csongrad.police.hu e-mail címre várják, illetve a helyszínen is lehet regisztrálni.

13.00-14.00 Gyülekező Kisteleken, a Szent István téren. Regisztrációs lapok átvétele, továbbá helyszíni regisztráció is lehetséges. Kerékpárok műszaki ellenőrzése (kötelező tartozékok megléte).

14.00-15.00 Folyamatos indulás az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkba a megfelelő műszaki állapotú kerékpárokkal. A túra nem időhöz kötött!

15.00-16.00 Érkezés az emlékparkba, frissítőponton regisztrációs lap ellenőrzése, belépők kiadása.

16.00-18.00 Az emlékpark területén szabadidős program, látnivalók megtekintése.

A helyszínen felállított eseménypontokon játékos elméleti és gyakorlati bűn- és baleset-megelőzési feladatok megoldása.

Megszakítás