Balástyai is részt vesz a közfoglalkoztatási kiállítás és vásáron

Szegeden, a kormányhivatalban nyílik meg az első olyan bolt az országban, amely közfoglalkoztatásban és szociális szövetkezetek által előállított, minőségi termékeket árul. A kis üzlet, amely a Helyi-ség nevet kapta, a VI. Közfoglalkoztatási kiállítás és vásár alkalmából nyitja meg kapuit és mostantól egész évben elérhetővé teszi azokat a termékeket, amelyeket a közfoglalkoztatók a vásáron kínálnak.

A november 13-14-i közfoglalkoztatási kiállítás és vásáron 24 közfoglalkoztató, valamint szociális szövetkezet és alapítvány lesz jelen portékáival. A hivatal földszinti nagytermében számos régi mellett, idén is lesznek új kiállítók, mint például az Epres Kert Szociális Szövetkezet, a Fatima Ház Alapítvány, vagy az Ibela Szociális Szövetkezet. A tavalyi évhez hasonlóan más megyéből is jelentkeztek a rendezvényre: Magyardombegyház sajtokat, Nyírtass kézimunkákat hoz az adventi piacra.

A kiállítást és vásár vendégeit november 13-án, délelőtt 10 órakor dr. Juhász Tünde köszönti. A két napos rendezvényt, valamint a Helyi-ség elnevezésű kisboltot Biczi Orsolya, miniszteri biztos, valamint Réthy Pál a Belügyminisztérium főosztályvezetője nyitja meg.

Az érdeklődők mindkét helyen meg is vásárolhatják a saját receptúrák alapján készült csokoládékat, chutneykat, a mézeskalács termékeket, vászonzsákokat, tésztaféléket, fűszerezett sajtokat, ízesített joghurtot és kézimunkákat egyaránt.

A Csongrád Megyei Kormányhivatal Sajtószolgálata

Megszakítás