Motiváció Tanoda tanévzárója a gyerekeknek

2018.június 19-én a Motiváció Műhely teljes csapata a balástyai Kóbor-ló Lovastanyán töltött el egy szuper napot. Ugrálóvár, zsonglőrök, arcfestés, élménypedagógia, sportprogramok, és persze fagyi várt minket.

A programot a szegedi és balástyai tanodások illetve a Hallgatói Mentor Programban résztvevő gyerekek számára szerveztük a 2017/2018-as tanév lezárásaként. Az egész napos programkavalkádban minden résztvevő megtalálhatta a számára megfelelő időtöltést. A lovaglás lehetőségével szinte mindenki élt, és a zsonglőrbemutató után sokan tanultak új trükköket. A közös tanévzáróprogram jó lehetőség volt, hogy a különböző projektekben résztvevő gyerekek jobban megismerhessék egymást és új barátságokat köthessenek. A délutáni programokon a mozgásé volt a főszerep, minden gyermek levezethette megmaradt energiáit. Sokan választották a tollast és röplabdát, de az élménypedagógiai foglalkozásra is számos gyerek kíváncsi volt, hiszen először próbálhattak ki ejtőernyős játékokat. A nap megkoronázásaként fagyiztunk, ami után csoportképet készítettünk, ezzel is erősítve a közösségi érzést. A visszajelzések alapján a gyerekek igazán fáradtan, de élményekkel gazdagodva tértek haza.

Köszönjük, hogy Som-Balogh Edina is meglátogatott minket, valamint köszönettel tartozunk a Pepco Magyarországi Üzletláncának a támogatásért! #motiváció #pepco #vakáció

 

                                                                                                                Erdődi Noémi, a

                                                                                            balástyai Motiváció Tanoda vezetője

 

Ezen a linken elérhető néhány kép, amely a program során készült:

https://www.facebook.com/pg/MMuhely/photos/?tab=album&album_id=1833370546719171

 

 

Megszakítás