A Kisteleki Rendőrkapitányság illetékességi területén történt események

2018. március 31-én, az esti órákban Csengele, Árpád utca 1. szám alatt a közterületi szolgálatot ellátó rendőrök intézkedés alá vontak egy csengelei lakost, aki segédmotoros kerékpárral közlekedett az M5 autópálya irányából Kiskunmajsa irányába. Nevezettel szemben az igazoltatása során alkoholteszterrel ellenőrzést végeztek, melynek eredménye pozitív volt, ezért a férfit a Kisteleki Rendőrkapitányságra előállították hiteles légalkohol mérésre. A hiteles mérés bűncselekményi értéket mutatott, ittas gépjárművezetés miatt ellene büntető feljelentést tettek a rendőrök.

2018. április 4-én, a délutáni órákban a közterületi szolgálatot ellátó rendőrök Kistelek belterületén ellenőrzés alá vontak egy kisteleki lakost, aki elektromos kerékpárral közlekedett a Kossuth utca irányából a Tóalj utca irányába. A rendőrök az intézkedés során a nő leheletén alkohol szagot éreztek ezért vele szemben légalkohol mérést alkalmaztak, amelynek eredménye pozitív volt. A Kisteleki Rendőrkapitányságon végrehajtott hiteles mérés, bűncselekményi értéket mutatott, mely alapján büntető feljelentés készült.

2018. április 8-án, a délelőtti órákban egy kiskunfélegyházi lakos személygépkocsival közlekedett Kistelek külterületén az E75-ös számú főúton Budapest irányából Szeged irányába. Közlekedése során a jármű nem megfelelő műszaki állapota miatt, a jobboldali hátsó kerék dísztárcsája a kerékről lesett, majd a menetirány szerint bal oldali forgalmi sávba áttért, ahol nekiütközött az ott szabályosan Szeged irányából Budapest irányába közlekedő másik személygépkocsi, bal elejének. A baleset során személyi sérülés nem történt, anyagi kár keletkezett.

2018. április 9-én, az éjszakai órákban, az 5411-es út 21. km szelvényéből anyagi kárral járó balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. A helyszínen elvégzett adatgyűjtés során megállapítást nyert, hogy egy ópusztaszeri férfi kivilágítatlan kerékpárjával közlekedett az 5411-es úttal párhuzamos kerékpárúton Kistelek irányából Ópusztaszer irányába. A 21-es km szelvényében, a kivilágítatlan útszakaszon, nem vette észre a kerékpárút bal szélén álló segédmotoros kerékpárt, és a kerékpárja első kerekével a segédmotoros kerékpár hátuljának ütközött. A beleset során személyi sérülés nem történt.

                                                                                              Sejben Győző
rendőr százados
 közrendvédelmi alosztályvezető helyettes

 

 

Megszakítás