A Kisteleki Rendőrkapitányság illetékességi területén történt események

 

A Kisteleki Rendőrkapitányság illetékességi területén 2018. február 15-e és február 22-e között egy közlekedési baleset történt.

  1. február 21-én a délelőtti órákban egy csorvási lakos tehergépkocsival kívánt Kistelek belterületén az Árpád utcában lévő parkolóban jobbra hátramenetet végrehajtani. A manőver során nem vette észre az Árpád utcában a kisteleki körforgalom irányából Ópusztaszer irányába szabályosan közlekedő ópusztaszeri lakos által vezetett négykerekű segédmotoros kerékpárt és nekiütközött. Az ütközés során személyi sérülés nem történt.

 

A Kisteleki Rendőrkapitányság rendőrei ittas vezetőkkel szemben intézkedtek az elmúlt héten, mely során büntetőeljárásokat kezdeményeztek.

 

  1. február 14-én, a kora délutáni órákban, a Kisteleki Rendőrkapitányság rendőrei közlekedésrendészeti ellenőrzést hajtottak végre Baks belterületén a Fő utcában, ahol intézkedés alá vontak egy személygépkocsit vezető helyi lakost Az ellenőrzés során megállapítást nyert, hogy a gépjárművet vezető férfi ittasan vett részt a közúti forgalomban. A Kisteleki Rendőrkapitányságra történt előállítása alkalmával elvégzett hiteles légalkohol mérés bűncselekményi értéket eredményezett.

 

  1. február 17-én, a hajnali órákban Kistelek belterületén vontak intézkedés alá egy helyi lakost a rendőrök, aki gépkocsival úgy vett részt a közúti forgalomban, hogy a hiteles légalkohol mérés nála is bűncselekményi értéket mutatott.

 

Ugyan ezen a napon, a délelőtti órákban szintén ittas gépjárművezetővel szemben intézkedtek a rendőrök Kistelek belterületén, akivel szemben a Kisteleki Rendőrkapitányságra történt előállítása alkalmával végrehajtott hiteles légalkohol mérés bűncselekményi értéket eredményezett.

 

Szintén ezen a napon, a késő délutáni órákban is ittas gépjárművezetővel szemben intézkedtek a rendőrök Kistelek belterületén, akivel szemben a Kisteleki Rendőrkapitányságra történt előállítása alkalmával végrehajtott hiteles légalkohol mérés bűncselekményi értékű volt.

 

 

FIGYELEM! INGYENES KERÉKPÁR REGSZTRÁCIÓ!

Ingyenes kerékpár regisztrációs lehetőséget biztosít a Kisteleki Rendőrkapitányság a BIKE SAFE program keretein belül a KISTELEKI RENDŐRKAPITÁNYSÁG épületében (6760 Kistelek, Petőfi u. 2. sz.) 2018. március 9-én, pénteken 16.00-20.00 óra között.

A regisztrációhoz kérjük hozza magával:

  • kerékpárját,
  • személyazonosító igazolványát,
  • kerékpár tulajdonjogát igazoló iratot, amennyiben van (kerékpáros igazolvány, számla, nyugta, blokk, adásvételi szerződés, garancia jegy, e-számla).

 

 

                                                                                                    Sejben Győző rendőr százados,
közrendvédelmi alosztályvezető helyettes

 

 

 

Megszakítás