A Kisteleki Rendőrkapitányság illetékességi területén történt események

2018. február 4-én a hajnali órákban egy csengelei lakos az általa vezetett személygépkocsival közlekedett Kistelek belterületén, Budapest irányából Szeged irányába a Kossuth utcán, mely során nem vette figyelembe az út vonalvezetését és az általa vezetett gépjárművel nekiütközött az út jobb oldalán kialakított leállósávban szabályosan parkoló, vontatóhoz kapcsolt trailer bal hátsó részének.

A baleset során személyi sérülés nem történt, dologi kár keletkezett.

2018. február 6-án a reggeli órákban közlekedett egy ópusztaszeri lakos az általa vezetett személygépkocsival Kistelek belterületén, a Petőfi utcán Budapest irányából Szeged irányába, mely során a kijelölt gyalogátkelőn nem adta meg az elsőbbséget a gyalogátkelőn kerékpárját szabályosan áttoló kisteleki lakosnak, és a kerékpárnak nekiütközött. Az ütközés során személyi sérülés nem történt, a kerékpár, illetve a balesetet okozó gépkocsi rongálódott meg.

A Kisteleki Rendőrkapitányság rendőrei ittas vezetőkkel szemben intézkedtek az elmúlt héten, mely során büntetőeljárásokat kezdeményeztek.

2018. február 1-én a déli órákban Kistelek belterületén közlekedésrendészeti ellenőrzés céljából állítottak meg egy kisteleki lakost, amint egy vázszám nélküli elektromos kerékpárral közlekedett gépi meghajtású üzemmódban, az Árpád utca irányából a Remény utca irányába.  Az intézkedés során nevezett leheletén alkohol szagot éreztek ezért vele szemben légalkohol mérést végeztek, amely pozitív eredményt mutatott. A Kisteleki Rendőrkapitányságra történt előállítás során a hiteles mérés bűncselekményi értéket mutatott, a férfival szemben büntetőeljárás indult.

2018. február 3-án a déli órákban Balástya belterületén intézkedés alá vontak a rendőrök egy helyi lakost, aki személygépkocsival közlekedett a Fecske utcában. Az intézkedés során alkalmazott légalkohol mérő pozitív értéket mutatott. A mért értékre tekintettel a férfit előállították a Kisteleki Rendőrkapitányságra hiteles légalkohol mérés céljából. Az elvégzett hiteles mérés bűncselekményi értéket mutatott, a férfival szemben büntetőeljárás indult.
FIGYELEM! INGYENES KERÉKPÁR REGISZTRÁCIÓ!
Ingyenes kerékpár regisztrációs lehetőséget biztosít a Kisteleki Rendőrkapitányság a BIKE SAFE program keretein belül a KISTELEKI RENDŐRKAPITÁNYSÁG épületében (6760 Kistelek, Petőfi u. 2. sz.) 2018. március 9-én, pénteken 16.00-20.00 óra között.

A regisztrációhoz kérjük hozza magával a következőket:
– kerékpárját,
– személyazonosító igazolványát,
– kerékpár tulajdonjogát igazoló iratot, amennyiben van (kerékpáros igazolvány, számla, nyugta, blokk, adásvételi szerződés, garancia jegy, e-számla).

Megszakítás