A Kisteleki Rendőrkapitányság illetékességi területén történt események

A Kisteleki Rendőrkapitányság illetékességi területén az elmúlt héten, 2017. június 1-je és június 8-a között kettő közlekedési baleset történt.

2017. június 6-án, a délelőtti órákban bejelentés érkezett, hogy Balástya külterületén az 5421-es úton vadon élő állatot ütöttek el. A rendőri intézkedés során megállapítást nyert, hogy egy kisteleki férfi személygépkocsival közlekedett a fenti helyen Csengele irányából Balástya, felé, amikor az úttest bal oldaláról hírtelen egy őz ugrott a gépkocsi elé. A vadon élő állat felbukkanása olyan hirtelen történt, hogy a gépkocsi vezetője az ütközést elkerülni nem tudta, az őz a gépkocsi bal első ajtajának ütközött, majd ezt követően a helyszínről elfutott. A baleset során személyi sérülés nem történt, anyagi kár keletkezett.

2017. június 6-án, a délutáni órákban egy gyermekkorú kisteleki lakos kerékpárjával közlekedett  Kistelek belterületén a Kossuth utcával párhuzamosan futó szerviz úton, a Damjanich utca irányából a Hársfa utca irányába. Közlekedése során a kerékpárja jobb oldali pedáljával nekiütközött a vele azonos irányban gyalogosan közlekedő idős hölgynek. Az ütközés következtében csak az idős hölgy sérült meg, mely során 8 napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett.

2017. június 5-én, a délelőtti órákban Ópusztaszer belterületén a rendőrjárőrök intézkedés alá vontak egy személygépkocsit, melyet egy varsádi lakos vezetett. Az alkoholszondás ellenőrzés pozitív eredménye miatt a férfit előállították a Kisteleki Rendőrkapitányságra a hiteles mérőeszközzel történő mintavételre, ahol bűncselekményi értéket állapítottak meg. Az ittas vezetés miatt a büntetőeljárás folyamatban van.

2017. június 5-én, az esti órákban Ópusztaszer külterületén a 4519-es úton a rendőrjárőrök intézkedés alá vontak egy tehergépkocsit, melyet egy ópusztaszeri lakos vezetett. Az alkoholszondás ellenőrzés pozitív eredménye miatt a férfit előállították a Kisteleki Rendőrkapitányságra a hiteles mérőeszközzel történő mintavételre, ahol bűncselekményi értéket állapítottak meg. Az ittas vezetés miatt a büntetőeljárás folyamatban van.

 

 

Megszakítás