Három tűzeset volt a hét végén

Március 24-én, a koradélutáni órákban Balástyán, a volt Zöldmező major közelében nyolc hektárnyi erdős terület és az aljnövényzet égett, amely egy közeli tanyát is veszélyeztetett.

A tűz oltásában hét gépjárműfecskedő vett részt. Elsőként a Balástya Község Önkéntes Tűzoltó Egyesület és a Kisteleki Katasztrófavédelmi Örs tűzoltói érkeztek a helyszínre, majd a Szeged 1-es, Szeged 3-as, a szegedi vízszállító, a Katasztrófavédelmi Kutató-mentőcsoport Balástya vízszállítója és a ruzsai hivatásos tűzoltók együtt lokalizálták a tüzet. Személyi sérülés nem történt.

Március 24-én, az esti órákban Kistelek külterületén két hektáros területen nádas és elszáradt fatuskók égtek. A helyszínre érkező kisteleki hivatásos és a Balástya Község Önkéntes Tűzoltó Egyesület tűzoltói oltották el a tüzet.

Március 25-én, 18 órakor Balástyán, a volt Felső-gajgonyai Tsz. major mögött a nádas égett körül belül egy hektár területen. A lángokat a Balástya Község Önkéntes Tűzoltó Egyesület és a Kisteleki Katasztrófavédelmi Örs tűzoltói fékezték meg.

Megszakítás