Mindenki névnapja a nyugdíjas klub tagjainak és a nappali ellátásában részesülő időseknek


Mindenki névnapja ünnepséget tartottak a művelődési házban az Őszi Alkony Nyugdíjas Klub tagjai és az Integrált Szociális Intézmény nappali ellátásában részesülő idősek.

Ebből az alkalomból ebéddel látta vendégül és egy-egy szál virággal köszöntötte a megjelenteket a Balástya Községi Önkormányzat.

Márkus Andrásné, a nyugdíjas klub vezetője üdvözölte tagtársait, és elmondta, a 34 fős klubból sokan eljöttek a mai rendezvényre, bár az idősebb korú tagok mozgási nehézségei miatt a hetente tartott foglalkozásokon csak a tagság fele tud részt venni. Az eltelt egy év alatt veszteség érte a klubot, elhunyt két tagtársuk, Borbola Sándor és Szabó Attila, akikre közösen emlékeztek. A klubvezető kiemelte, hogy a 24 éve működő klubnak tartalmas időszaka volt. A rendszeres foglalkozások mellett kirándulások, rendezvények, fellépések sora színesítette nyugdíjas napjaikat. A hagyományaik szerint köszöntötte a kerek évfordulós születésnaposokat, Gera Illésnét 90., Dékány Dezsőnét 80. születésnapján, valamint két tagtársukat távollétében is, akik nem tudtak eljönni a rendezvényre, Horváth Zsikó Sándornét 80., Andrejcsik Ilonát 80. születésnapján. Ezután Ujvári László polgármester is köszöntötte a ünnepségen résztvevőket. Kifejezte, örülne, ha minél több idős vagy még nem annyira idős jelentkezne a klubba, hogy közösségbe tartozzon, beszélgessen, aktív kikapcsolódásban legyen része. Megköszönte Márkus Andrásné munkáját, és először neki adta át a virágot, majd mindenkit felköszöntött. Ebéd után beszélgetéssel folytatódott a névnapozás.

« 1 A 16 »