Tűzoltó hírek

Június 24-én, a vihar után fakidőlésekhez riasztották a Balástya Község Önkéntes Tűzoltó Egyesületet. Az E5-ös úton a 153-as és 155-ös km-nél, a vilmaszállási úton, Kisteleken, az Árpád utcában, az iskola mellett a nagy erejű szél által kidöntött fákat az önkéntes tűzoltók motoros láncfűrésszel vágták darabokba, majd távolították el az úttestről.

Június 25-én reggel a balástyai önkéntes tűzoltók Kisteleken, a Petőfi utcában lakóépületre dőlt fenyőfát daraboltak fel és távolították el az épületről.

Június 27-én éjfél után Balástyán, a Kölcsey utcában villám csapott a lakóépületbe a kémény mellett. A gerendák és a szigetelés meggyulladt, amit a helyszínre kiérkező balástyai önkéntesek és a Kisteleki Katasztrófavédelmi Örs tűzoltói gyorsan eloltottak. A tűz eloltása után használható maradt az épület.

Június 27-én reggel az M5-ös autópályán Kistelek és Balástya között egy hússzállító kamion az árokba hajtott, és az oldalára dőlt. A balástyai önkéntesek és a kisteleki hivatásos tűzoltók a kiérkezésük után átadták a rendőrségnek a helyszínt további intézkedésre. A kamion vezetőjét a mentők lábsérüléssel korházba szállították.

Photo0061

Megszakítás