Zsírégető kerti parti lesz júliusban

Július 20-án, a rendezvénytéren Zsírégető kerti parti lesz. A főzés 14.00 órakor kezdődik. Előzetes jelentkezés 06 30 618 4106-os telefonszámon.

Mindenkit szeretettel várnak a szervezők, Farkas István, Szemerédi István és a Balástya Községi Önkormányzat.

Szemerédi István a honlapnak elmondta: eddig már több mint 30 család jelentkezett a programra, a főzésre. Pár esztendeje – az idei lesz az ötödik a sorban –, hogy négy-öt család összefogott és közös sütést, grillezést, palancsintázást, tárcsázást tartottak, akkor még a művelődési ház melletti téren, amit hamar kinőttek, és átköltöztek a jóval nagyobb rendezvénytérre. Az erre az alkalomra újraéledő Hurkacsárda égisze alatt önkéntesek 300 adag gulyást főznek, amit 18 óra tájban ingyen osztanak szét a kilátogatók között. Bár az esemény elsősorban nem verseny, a szervezők 10 családot díjaznak, különböző szempontok szerint.

A programban szerepel három Dj, az este beálltával lézershow és bikahúzóverseny, aminek keretében a csapatokból két-három erősebb tagnak egy autót kell elvontatnia. Szemerédi István hozzátette, hogy az önkormányzat mellett a helyi vállalkozók is sokat segítettek, köszönik a felajánlásokat.

 

 

Megszakítás