Majd duplájára duzzadt a vendégsereg az idei Sportbálon

Január 18-án második alkalommal szervezte meg a Községi Sportkör Balástya Egyesület a Sportbált és Pótszilvesztert.

A helyszín változott, hiszen a szervezők abban bíztak, hogy a 2019-es, jó hangulatú mulatság után, idén nagyobb érdeklődés fogja kísérni a rendezvényt. Így a Hotel Orchideában került megrendezésre a bál, amelyen majdnem kétszer annyian vettek részt, mint egy évvel korábban.

Fodor Tamás sportkör elnök köszöntőbeszédében örömét fejezte ki, hogy több mint 30 cég, vállalkozó és magánember támogatta a bál létrejöttét. Az elnök három pontban fogalmazta meg a bál célkitűzéseit: egyrészt a rendezvény a sportkörben közvetlenül és közvetetten érintetteknek nyújt egy új találkozási pontot, másrészt emeli a sportkör közösségi szerepvállalását a településen, végül pedig támogatási lehetőséget biztosít az egyesületnek. Fodor Tamás Ujvári László polgármesternek adta át a szót, aki fontosnak tartotta kiemelni, hogy a sportkör égisze alá már közel 140 aktív sportoló tartozik. Az önkormányzat folyamatosan támogatja az egyesületet, és a Sportbálhoz hasonló rendezvényeket.

Ezután egy domaszéki tánccsoport adott elő két táncos produkciót, majd Horváth András és Tari József szolgáltatta a talpalávalót a hajnalig mulató bálozóknak.

A bál szervezését Hegedűs Klaudia, Papp Adél, Kauczki Gréta és Gémes Ferenc segítette, a szombati előkészületekben pedig Nagy Gabriella és Gémesné Farkas Nikoletta is részt vett.

A bál szervezői már a következő sportbál időpontját és helyszínét is megjelölték.

Köszönet

Ezúton is szeretném köszönetemet kifejezni a Községi Sportkör Balástya Egyesület nevében minden támogatónak, szervezőnek, akik lehetővé tették a II. Balástya Sportbál és Pótszilveszter rendezvény létrejöttét, sikeres lebonyolítását!

Találkozunk 2021. január 23-án a Hotel Orchideában a következő Sportbálon és Pótszilveszteren!

Fodor Tamás
elnök

DSC_2291_641x960

kép 25 / 46

Megszakítás